Horeca
Leer/werkrestaurant It Lyts Bûthús is waar je werkt. Overdag draai je mee in de keuken of de bediening van het restaurant. Je zorgt voor een net restaurant en maakt lekkere gerechten/hapjes die tijdens de dag worden gegeten door je collega’s. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
- Iedere dag verse soep maken
- Iedere dag cake/koek oid maken voor bij de koffie
- Vruchten en groenten inmaken ( jam, olie, mosterd etc ) voor de verkoop
We experimenteren ook met nieuwe gerechten voor de menukaart. Inmiddels zijn we ons aan het specialiseren als buffetrestaurant wat inhoudt dat we gerechten moeten leren te maken die we daar kunnen opdienen.
Je ziet het, werken in de horeca is heel afwisselend, geeft heel veel voldoening en plezier maar je moet wel een beetje flexibel zijn.
Aantal medewerkers op je afdeling: 4 personen
Klik om te vergroten
Actueel
10-01-2024
PUB/POPQUIZ 2024
10-01-2024
IEPEN DEI/OPEN DAG
14 febrewaris fan 10.00 - 15.00 uur
14 febrewaris fan 10.00 - 15.00 uur
20-04-2023
Opnames Dit is Holland gecanceld
07-04-2023
Foarjiersmerk 2023 ongekend succes !
19-02-2023
Spannende strijd om POPQUIZ titel
meer....
-
23-01-2023
POPQUIZ 2023 - GEEF JE NU OP ! -
28-11-2022
KRYSTMERKE BOLSWARD -
21-11-2022
Winterfair Koudum -
21-11-2022
Wurksjop Kryst - VOLGEBOEKT -
09-09-2022
Hoog bezoek voor Op ‘e Timpe Heech besite foar Op `e Timpe -
31-03-2022
Bekijk de foto's van de Foarjiersmerk -
02-03-2022
Maaitiid by Op 'e Timpe -
23-07-2021
Vacature handwerkjuf of -meester -
20-07-2021
Kommers en gaaners -
29-05-2021
NL DOET!!! En wij deden mee! -
01-05-2021
NL Doet -Pump op de reed -
19-04-2021
Timpe Team in nieuwste Kameleon film -
13-04-2021
Nieuwe website online -
05-04-2021
Corona protocol Stichting Op ‘e Timpe -
03-04-2021
In eigen hûs ontwikkelde spelletjes -
02-04-2021
Onze nieuwe spoelkeuken -
01-04-2021
Kleding website met een goed doel – Op ‘e Timpe.